Maatwerk

Maatwerk

50+ personen

STEL ZELF SAMEN

Onze op maat gemaakte arrangementen maken jouw activiteit of evenement nog persoonlijker. Heb jij ideeën over de activiteiten, wil je wat combineren of heb je speciale wensen over de catering? Wij luisteren graag naar jouw voorstellen om jou een zorgeloze dag te geven. Bij Veluwe Events is er voor ieder wat wils. Denk bij Veluwe Events out of the box, alles kan geregeld worden. Wij geven alles wat we hebben om een impactvolle dag te organiseren. Stel gemakkelijk jouw dag samen:

Start samenstellen

Wil je liever kiezen uit een van onze bestaande arrangementen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Onze op maat gemaakte arrangementen zijn gemaakt voor grote groepen (vanaf 50 personen). Ben je met minder personen en wil je alsnog je dag zelf samenstellen? Dan nemen we graag de mogelijkheden met je door. Neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van eerder persoonlijk samengestelde evenementen.

Bedrijfsuitje 40-jarig jubileum

De landrover en helikopter staan hier centraal

De landrover en helikopter staan hier centraal

De personeelsvereniging van een bedrijf was op zoek naar een locatie voor het 40-jarige bestaan van het bedrijf. Ze hebben jaarlijks een uitje, maar waren dit jaar op zoek naar iets speciaals! Met een delegatie hebben ze onze locatie bezocht en hebben we alle mogelijkheden en wensen besproken.

Voor ons begon toen het echte werk. Voor deze groep hebben wij een speciaal programma geschreven, waar de landrover en helikopter centraal stonden. Door de gehele dag verschillende opdrachten uit te voeren, konden de teams sleutels winnen die nodig waren om aan het eind van de dag hun eigen bar te openen! Een rode draad die speciaal voor deze groep door ons bedacht en uitgevoerd was, heeft tot het succes van het 40-jarige bestaansuitje van deze groep geleid.

Bedrijfsuitje met eigen invulling

Activiteiten programma met aandacht voor leveranciers

Activiteiten programma met aandacht voor leveranciers

Dit bedrijf wilde graag een gezellig uitje waarbij ze zelf ook nog een informatief deel konden toevoegen. Zo gezegd, zo gedaan! Als onderdeel van het activiteitenprogramma hebben wij een ‘bezoekje aan de leveranciers markt’ toegevoegd. Door diverse leveranciers van het bedrijf waren marktkraampjes op het terras geplaatst, waar de medewerkers uitleg kregen over nieuwe producten. Geheel in het programma verweven, waardoor ook het informatieve deel van de dag een onderdeel van het uitje geworden is.

Tot slot werd de dag afgesloten, samen met de leveranciers, onder het genot van een heerlijke barbecue en een drankje.

Plezier voor jong en oud

Geheel gepersonaliseerd programma

Geheel gepersonaliseerd programma

Voor een groep van 300 personen, bestaande uit medewerkers en hun familieleden, hebben we ten ere van een 10-jarig bestaan een geheel gepersonaliseerd programma gemaakt.

Met onze bestaande programma’s en activiteiten hebben wij een compleet gepersonaliseerde dag verzorgd voor jong en oud. Terwijl de grote mensen in de quadbaan speelde, konden de kleine kinderen lekker schilderen en knutselen. Voor de allerkleinste was er een aparte baby kamer met professionele oppas. Van banners, vlaggen en t-shirts tot aan de naam van de bar, het gehele terrein hebben we omgetoverd tot een locatie van het desbetreffende bedrijf. Geheel exclusief hebben zij een fantastische dag op het Veluwe Events terrein gehad.

  • "Voor de tweede maal een evenement bij Veluwe Events georganiseerd en, net als de vorige keer, een groot succes!”"
    DSM Redins BV -
  • "Leuke locatie, goede sfeer, personeel gaat voor de extra mile. Enthousiaste begeleiding."
    Askja reizen. -
  • "Bedankt voor een sportieve en gezellige middag, ondanks dat de regen met bakken uit de hemel viel. Het was zeker voor herhaling vatbaar."
    Port of Amsterdam -

De Veluwe Events nieuwsbrief

Blijf in de competitie!