ARRANGEMENTEN

ARRANGEMENTEN

Fort Boyard

Fort Boyard

Bij dit arrangement wordt de groep in meerdere teams ingedeeld en strijd je onderling voor zoveel mogelijke hints voor het eindspel. Je gaat de hoogte in met de oversteek, moet je pijlen goed richten bij het boogschieten, gaat de strijd aan tijdens een potje lasergamen, apenkooien voor volwassenen op ons challenge parcours en we laten je hersens kraken bij de puzzels. Bij het eindspel moet je de kluis weten te vinden én kraken.

Prijs: €45,- per persoon
Duur: 3 uur
Minimaal 12 personen

Old MacDonald

Old MacDonald

Met oude legertrucks wordt de groep naar boer Old MacDonald gebracht. Hier vinden verschillende activiteiten plaats rond het thema van de boer. Ook krijg je een rondleiding op de boerderij. Per tandem keren de groepen weer terug naar Veluwe Events.

Prijs: €79,-
Duur: 3 uur
Minimaal 20 personen

Het rondje van de vos

Het rondje van de vos

De groep wordt in tweeën gesplitst. Per step gaat één groep naar punt A, de andere groep gaat per tandem naar punt B. Vanaf daar lopen beide groepen naar het andere punt en keren met het andere vervoersmiddel weer terug naar Veluwe Events. Tijdens deze activiteit staat de Veluwse natuur centraal.

Prijs: €55,-
Duur: 3 uur
Minimaal 20 personen

Special forces

Special forces

Gééééééf acht! Onze commando's hebben de test in ieder geval met vlag en wimpel doorstaan, als jij hun opdrachten niet naar behoren uitvoert, heb je echt alleen jezelf ermee!

In teams kijken de commando’s of jullie geschikt zijn om toe te treden tot de orde van elite troepen van de commando's. In je team zal orde, discipline, doorzettingsvermogen en samenwerkingen centraal moeten staan. Ongeveer 3 uur lang worden jullie getraind! Wie houdt het vol?

Prijs: €45,-
Duur: 3 uur
Minimaal 12 personen

Land Rover Experience

Land Rover Experience

Zelf een echte Land Rover besturen? Tijdens deze leuke tocht ga je zelf met deze stoere en robuuste wagen rijden. In teams nemen jullie plaats in de Land Rover en gaan op pad met onze instructeurs. Zij geven eerst een uitleg over het voertuig voordat jullie vertrekken. Passagiers moeten zich wel af en toe goed vasthouden! Onderweg draait het om navigeren! De minimumleeftijd is 21 jaar en een geldig rijbewijs is verplicht.

Prijs: €99,50
Duur: 3 uur
Minimaal 12 personen

Er is ook een anderhalf uur variant voor €59,90 minimaal 12 personen

Operation Flying Fox

Operation Flying Fox

Heb jij deze keer de eer om een verbluffend bedrijfsuitje te organiseren? Kies dan voor onze helikopterdropping! Iedereen wordt naar de helikopters gebracht voor take-off en de spanning stijgt. Zijn die helikopters voor ons..? Jazeker! Met je teamleden stap je in de helikopter en word je getrakteerd op een adembenemende vlucht boven het Veluwemeer, prachtige natuur en Hanzesteden. Eenmaal geland krijgt jouw groep een GPS tracker waarmee jullie op zoek gaan naar de volgende stop. Hier wisselen jullie de GPS tracker om voor een tandem. Met behulp van een kaart zoeken jullie de weg terug naar Veluwe Events. Al met al een bedrijfsuitje dat moeilijk te overtreffen zal zijn!

Prijs: €150,-
Duur: 3 uur
Minimaal 20 personen

Ranking the stars

Ranking the stars

Denk jij alles van jouw collega’s of vrienden te weten? Speel dan het Ranking the Stars spel en kom erachter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!
Wie kent het bekende televisie spel Ranking the Stars niet! Onder begeleiding van onze spelleiders kan ook jij het spel spelen met je eigen collega’s of vrienden op een gezellige locatie naar keuze tijdens jullie bedrijfs- of vrijgezellenuitje.

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1,5 uur
Minimaal 20 personen

i-Mol: Ontmasker de Mol

i-Mol: Ontmasker de Mol

Dacht je volledig te kunnen vertrouwen op je vrienden, familieleden of collega’s? Ga er maar eens goed voor zitten want wij hebben nieuws. Tijdens dit Ontmasker de Mol uitje in de stad naar jouw keuze, is niemand meer te vertrouwen! Zelfs jij niet! Met dit bedrijfsuitje leer je je groep echt kennen. Wie vertrouw je en wie durf je opdrachten uit te laten voeren? De Mol loert iedere minuut mee tijdens de vele ludieke opdrachten. Ben jij in staat de Mol te ontmaskeren?

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1,5 uur
Minimaal 20 personen

Kidnapped!

Kidnapped!

Gewoon een dag als alle andere… tot er een videoboodschap wordt bezorgd. De beelden zijn schokkend en lokken schrikreacties op de werkvloer uit: de directeur, (of collega) is ontvoerd! Jij en je collega’s kunnen de directeur vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te sprokkelen. Samenwerking, inzet, creativiteit en stressbestendigheid wordt op de proef gesteld.

Prijs: Op aanvraag
Duur: 2,5 uur
Minimaal 20 personen

De Veluwe Events nieuwsbrief

Blijf in de competitie!